Χρησιμοποίησε τον κωδικό SMILE23 στο καλάθι των αγορών σου και αυτόματα θα έχεις -10%
Subscribe to newsletter  ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ SMILE24 ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ -20% ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ (Δεν ισχύει για προιόντα με έκπτωση)

  Shopping Cart

  • No products in the cart.
  Image Alt
  ABOUT US

  Η φιλοσοφία μας είναι απλή και διαχρονική. Οι συλλογές μας αφιερώνονται στις φυσικές πρώτες ύλες και την άνεση.Αποτελούνται απο ρούχα που περιβάλλουν το σώμα σαν αγκαλιά προστατεύοντας και ταυτόχρονα απελευθερώνοντάς το.

  Το Space & Color αντλεί την δύναμη του απο το παρελθόν, μιας και γεννήθηκε το 1990 στην Έδεσσα φέρνοντας στο παρόν την εμπειρία και την γνώση. Με την πάροδο των χρόνων αποκτήσαμε πιστούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προσεκτικά επιλεγμένα ρούχα ,αξεσουάρ και μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα.Εταιρείες κυρίως προερχόμενες απο Ελλάδα, μας προμηθεύουν σχέδια εξαιρετικής ποιότητας, που παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα δίνοντας μορφή σε σιλουέτες με έναν παγκόσμιο χαρακτήρα και μια σύγχρονη διαχρονικότητα.

  Οι συνεργάτες και οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την αξιοπιστία και την πρωτοπορία μας και φυσικά για το ανθρώπινο πρόσωπο που δείχνουμε, γιατί κάθε σχέση είναι μοναδική όπως μοναδικός είναι και ο κάθε άνθρωπος.

  Σας προσκαλούμε να κάνετε και εσείς το Space & Color κομμάτι της ζωής σας και να σας έχουμε συνοδοιπόρους στη γνήσια αίσθηση αγαπημένων ρούχων.

  You don't have permission to register