10% OFF FULL PRICED ITEMS WITH CODE SMILE21  AT CHECKOUT

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι χρήσης

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) spaceandcolor.eu της εταιρείας ΒΑΣΔΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε. (εφεξής αποκαλούμενη «SPACE & COLOR»). και Α.Φ.Μ. 800538999 Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν τη Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από τo «SPACE & COLOR» εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Με την αποδοχή αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων εγγυάστε ότι είστε άνω των 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα, για να μπορείτε να καταρτίζετε και να συμβάλλεστε σε νομικές συμβάσεις κατά τον ισχύοντα νόμο. Αν δεν κατέχετε τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με αυτούς του όρους, δεν έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Ηλεκτρονική Επικοινωνία

Όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας ή μας στέλνετε E-mail, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά και συναινείτε στο να λαμβάνετε επικοινωνία από εμάς με τον ίδιο τρόπο. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα για οποιονδήποτε αθέμιτο σκοπό ή απαγορευμένο από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, ή για να επιδιώξετε την εκτέλεση οποιασδήποτε παράνομης δραστηριότητας ή άλλης δραστηριότητας η οποία παραβιάζει τα δικαιώματα της «SPACE & COLOR» ή άλλων.

Η παραγγελία σας

Από τη στιγμή που ολοκληρώνετε και επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμας παραγγελίας, που υπάρχει στην ιστοσελίδα spaceandcolor.eu, θα επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας αποστέλλοντάς σας έναν αριθμό παραγγελίας μέσω E-mail. Η παραγγελία είναι δεσμευτική μόνον εφόσον έγινε δεκτή από την «SPACE & COLOR» με το σχετικό e-mail επιβεβαίωσης. Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο E-mail δεν εγγυάται ότι το εκάστοτε προϊόν είναι διαθέσιμο. Σε περίπτωση έλλειψης αποθεμάτων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό και είτε θα σας προσφέρουμε κάποιο άλλο παρόμοιο προϊόν, ή θα ακυρώσουμε την παραγγελία επιστρέφοντάς σας όλο το ποσό στη τιμής αγοράς.
Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να πραγματοποιήσουμε όλες σας τις παραγγελίες, η αποδοχή μιας παραγγελίας δεν συνεπάγεται νομικά την πραγματοποίησή της. Η παραγγελία ολοκληρώνεται με την παράδοση του παραγγελθέντος προϊόντος (ή οποιουδήποτε άλλου συμφωνημένου προϊόντος).

Σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε την παράνομη χρήση πιστωτικών καρτών και άλλων επιλογών πληρωμής, θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο για να επιβεβαιώσουμε την απουσία δόλου σε κάθε παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι μπορούμε να αποτρέψουμε την παράνομη χρήση τέτοιων πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη.
Η τελική απόδειξη θα περιλαμβάνεται στην παραγγελία σας κατά την παραλαβή του παραγγελθέντος προϊόντος (ή οποιουδήποτε άλλου συμφωνημένου προϊόντος).

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται  δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%) για την Ελληνική αγορά. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η «SPACE & COLOR» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά, η «SPACE & COLOR» διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.

Η «SPACE & COLOR» προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επίσης στα πλαίσια καλή πίστης, ενώ δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο spaceandcolor.eu και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Τρόποι Πληρωμής

Οι πελάτες του Space&color έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής:

Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της τράπεζας Εθνική. Το Spase&color σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και δεν χειρίζεται τα στοιχεία της κάρτας σας. Για τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα spaceandcolor.eu. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρείτε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα πραγματοποιείται, εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας και θα πρέπει η κάρτα που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή να σας ανήκει.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier με τη παράδοση των προϊόντων σας. Επιπρόσθετα του κόστους αποστολής, επιβαρύνεστε με το εκάστοτε τέλος αντικαταβολής (2.5 €).

Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να πληρώσετε την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας σας διαφορετικά η παραγγελία δεν θα παραδίδεται.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

Αν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή παραγγελία θα αποστέλεται εφόσον επιβεβαιωθεί ή κατάθεση του λογαριασμού.Θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης μέσω email στο spaceandcolor.eu@gmail.com.Μετά την λήψη έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας και σας αποστέλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα.Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 7 ημερολογιακών ημερών η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα.Σε περίπτωση ακύρωσης η τροποποίησης της παραγγελίας σας μέχρι την αποστολή του(ων) προιόντος(ων) θα ακολουθείται διαδικασία άτοκης επιστροφής των χρημάτων σας κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας προκειμένου να μας δώσετε τον αριθμό τραπεζικού λογ/μου στον οποίο επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση.

H απόδειξη θα αποστέλλεται με την παραγγελία σας

 

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από το ανώτερο σύστημα με κρυπτογράφηση SSL-128 bit, το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στο  περιβάλλον αυτό συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμό ασφαλείας). Τα στοιχεία αυτά δε γνωστοποιούνται ούτε στην επιχείρησή μας, η οποία απλά παίρνει έγκριση από την τράπεζα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Παρ’ όλα αυτά δεν εγγυόμαστε ότι οι προσπάθειές μας θα είναι επιτυχείς, δεδομένου ότι η αποστολή εμπιστευτικών πληροφοριών μέσω υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δε αποτελεί τον πλέον ασφαλή τρόπο αποστολής, καθώς ενέχει κινδύνους ανάγνωσης των πληροφοριών αυτών από τρίτα πρόσωπα, μη εξουσιοδοτημένα.

Η «SPACE & COLOR» δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.
Η «SPACE & COLOR» δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημίες ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου η κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

 

Παράδοση Προιόντων/Έξοδα αποστολής

Το Space&color συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.
Η παράδοση των διαθέσιμων προϊόντων γίνεται εντός 24 ωρών σε όλη τη χερσαία Ελλάδα κι έως 48 ωρών σε νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς, σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Δωρεάν τα έξοδα αποστολής Για παραγγελίες στην Ελλάδα και αγορές άνω των 60Ε με ΦΠΑ(έως 3 κιλά)

Για παραγγελίες στην Ελλάδα και αγορές κάτω των 60Ε με ΦΠΑ( έως 3 κιλά )το κόστος αποστολής είναι 2.5Ε

Για παραγγελίες βάρους 3 κιλών και άνω, η χρέωση διαφοροποιείται βάσει του συνολικού βάρους της παραγγελίας και του προορισμού αποστολής

 

Όροι και προυποθέσεις

Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που το βάρος τους υπερβαίνει τα 3 κιλά.
• Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που ο τόπος αποστολής χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε κάθε περίπτωση αγοράς που θα ισχύσει ο κανονισμός αυτός, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.
• Σε περίπτωση άρνησης της παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα τον προορισμό και το βάρος της αποστολής.

Παράδοση των αγορών σας

Κατά την παρούσα χρονική στιγμή, παραδίδουμε, εντός της Ελληνικής Επικράτειας.Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που εισάγετε είναι σωστή.
Η παράδοση του πακέτου σας μπορεί να χρειαστεί έως και 4 εργάσιμες ημέρες, εντός Ελλάδας.
Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή μέσω της ιστοσελίδα μας. Υπενθυμίζουμε πως είναι προτιμότερο να εισάγετε μια διεύθυνση παραλαβής στην οποία κάποιος θα είναι παρών για να παραλάβει την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια ωρών εργασίας, όπως για παράδειγμα στο χώρο εργασίας σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας μας στο +30 23815 03088 ή με email στο spaceandcolor.eu@gmail.com. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων
Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων)ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία εκτιμώμενης παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την συνεργαζόμενη  ΕΛΤΑ COURIER . Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς στα νούμερα+30 23815 03088 ή αποστέλλοντας email (να συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας) στο  spaceandcolor.eu@gmail.com
Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 3 ευρώ. Σε περίπτωση διαφοράς τιμής υπάρχει και κόστος αντικαταβολής 2.5ευρώ.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, μετά την παραλαβή των προιόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε, εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Εάν πραγματοποιήσετε επιστροφή με την ΕΛΤΑ COURIER  & την ένδειξη χρέωση παραλήπτη, θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας 2.5 ευρώ.

Οι αλλαγές γίνονται με το ποσοστό έκπτωσης της αρχικής παραγγελίας. Το ποσό επιστροφής είναι το καθαρό προιοντικό ποσό.

Μετά το πέρας των 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων & μετά το πέρας των 14(δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προιόντων.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής  που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και  την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

 

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι

Space&color

ΒΑΣΔΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΛ.ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ 7 ΕΔΕΣΣΑ 58200

 

ΟΡΟΙ & ΠΡΟ’Υ’ΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ).

Ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το Space&color υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον πελάτη με 3 Ε ανεξαρτήτως ποσού.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα . Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά.
Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών. Ωστόσο, το Space&color διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί  αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, το Space&color  θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής. 
Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Για όλες τις επιστροφές είναι απαραίτητο να προηγηθεί επικοινωνία με  το Space&color & στο δέμα σας να συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη του προιόντος.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) οποιοδήποτε περιστατικό δεν επιτρέπει τη σωστή εκτέλεση των παραγγελιών και δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή/και τηλεφωνικά προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Δεσμοί -Links Με άλλα Site

Το Space&color ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία, ούτε εγγυάται για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητα τους. επώς για οποιοδΣυνήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση των εν λόγω διαδικτυακών τόπων ο χρήστης/επισκέπτης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα websites, τα οποία φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση του εν λόγω προβλήματος. Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των websites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Για οιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει κατά την επίσκεψη των ως websites αποκλειστικό υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε διαχειριστής/ιδιοκτήτης του website αυτού.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

H «SPACE & COLOR» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Μεταβολές

Η «SPACE & COLOR» διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης, θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούριων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών. Η «SPACE & COLOR» μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Νομική Ευθύνη

Η «SPACE & COLOR» δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη παραγγελίας.
Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας spaceandcolor.euσύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Η «SPACE & COLOR» δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε, πέραν των ρητά αναφερομένων στο παρόν.. Η χρήση της ιστοσελίδας spaceandcolor.eu υπόκειται στους Ελληνικούς, της Ε.Ε. και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της ¨Εδεσσας.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της Βασδάρη Κυριακή Ι.Κ.Ε. και είναι Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων.

 

Ενημερωτικά email (NEWSLETTERS)
H «SPACE & COLOR» και το ηλεκτρονικό κατάστημα «spaceandcolor.eu» παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την περιοδική ή κατά περίπτωση πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ, με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.
Το «spaceandcolor.eu» δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής νέων της SPACE  &COLOR, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Επικοινωνία

Για κάθε διευκρίνηση σχετική με την «SPACE & COLOR» για τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας της, τα μέλη και οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση spaceandcolor.eu@gmail.com ή να επικοινωνούν με την εταιρία μας στην ταχυδρομική διεύθυνση: Πλατεία Τημενίδων 7, Έδεσσα Τ.Κ. 58200 και τηλεφωνικώς Τηλ. 23815 03088.