ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ SMILE23 ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ -10% ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt
Πολιτική και Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Στην περίπτωση που o πελάτης επιθυμεί να αλλάξει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων)ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία εκτιμώμενης παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με την συνεργαζόμενη  ΕΛΤΑ COURIER .

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς στα νούμερα+30 23815 03088 ή αποστέλλοντας email (να συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας) στο  spaceandcolor.eu@gmail.com
Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 4.90 ευρώ.(Ισχύει μόνο για Ελλάδα) Σε περίπτωση διαφοράς τιμής υπάρχει και κόστος αντικαταβολής 2.5ευρώ.

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, μετά την παραλαβή των προιόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών και θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε, εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε.

 

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Εάν πραγματοποιήσετε επιστροφή με την ΕΛΤΑ COURIER  & την ένδειξη χρέωση παραλήπτη, θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας 4.90 ευρώ.

Οι αλλαγές γίνονται με το ποσοστό έκπτωσης της αρχικής παραγγελίας. Το ποσό επιστροφής είναι το καθαρό προιοντικό ποσό.

Μετά το πέρας των 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές χρημάτων & μετά το πέρας των 14(δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προιόντων.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής  που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και  την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.
Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι

Space&color

ΠΛ.ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ 7

ΕΔΕΣΣΑ 58200

ΤΗΛ.2381503088

ΟΡΟΙ & ΠΡΟ’Υ’ΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. ) κλπ.

Ο πελάτης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το Space&color υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον πελάτη με 4.90 Ε ανεξαρτήτως ποσού.(Ισχύει μόνο για την Ελλάδα). Για Κύπρο και άλλες χώρες παρακαλούμε επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα . Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά.
Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης εντός 7(εφτά) ημερολογιακών ημερών. Ωστόσο, το Space&color διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί  αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, το Space&color  θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής. 
Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

Για όλες τις επιστροφές είναι απαραίτητο να προηγηθεί επικοινωνία με  το Space&color & στο δέμα σας να συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη του προιόντος.

 

ΠΕΡΙΟΔΟΙ BAZAAR
Τα προϊόντα που η αγορά τους γίνεται κατά την διάρκεια BAZAAR ή κάποιας άλλης ειδικής εκπτωτικής ενέργειας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή τους εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.
You don't have permission to register